Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
vegan pesto
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
10
minuten
min
Author:
Yolanda
Ingrediƫnten
1,5
cup basilicumblaadjes oftewel 15 gram
1/3
cup goede olijfolie
1
cup pijnboompitten oftewel 100 gram
3-5
teentjes knoflook
1/3
cup nutritional yeast = edelgistvlokken
3/4
theelepel
zout
1/2
theelepel
zwarte peper
Instructies
doe de basilicum, pijnboompitten en teentjes knoflook in een blender of het hakmolentje van je staafmixer.
maal pulserend fijn. De pesto moet niet helemaal fijngemalen zijn het mag nog een beetje grove textuur behouden.
voeg edelgistvlokken, olijfolie, zout en peper toe en maal nogmaals tot alle ingrediƫnten goed gemengd zijn.
voeg naar smaak nog zout en peper toe